Nieuwsbericht

 • Rackspace breidt VMware Private Cloud as a Service uitvoor Customer Data Centers

  3 mei 2018

  VMware®, een Private Cloud as a Service (PCaaS). Deze nieuwe dienst biedt de mogelijkheid om wereldwijd cloudservers en -opslag te installeren in de meeste datacenters of co-locatiefaciliteiten. De aankondiging biedt organisaties nieuwe voordelen om digitale transformatie sneller, succesvoller en betaalbaarder uit te voeren. Rackspace Private Cloud Everywhere brengt de voordelen van de cloud naar het datacentrum van de klant. Het is hierdoor makkelijker voor bedrijven om de locale eisen voor opslag van data na te leven. Ook de prestaties en klanttevredenheid verbeteren door cloud-resources dichter naar gebruikers te brengen.

  “De lancering biedt bedrijven voor het eerst een volledig beheerde VMware Private Cloud as a Service,” aldus Scott Crenshaw, executive vice president, private clouds bij Rackspace. “Rackspace Private Cloud Everywhere maakt private cloud het optimale platform voor vele ondernemingen en workloads. Wij bieden klanten public cloud-achtige diensten, met het gemak van migratie, beveiliging en de economische voordelen van private clouds.”

  PCaaS biedt ondernemingen een strategisch platform voor de meeste workloads, wanneer en waar de klant capaciteit nodig heeft. Het helpt bij het aanpakken van problemen en vereisten waarmee bedrijven in een digitale transformatie geconfronteerd worden. Met deze oplossing profiteren bedrijven van de voordelen van PCaaS, waaronder:

  • Overal beschikbaarheid: klanten hebben de flexibiliteit om een private cloud in te zetten waar en wanneer zij maar willen – in Rackspace-datacenters, in hun bestaande datacenters of in een externe co-locatiefaciliteit. Dit kan uitkomst bieden om bepaalde eisen na te leven, connectiviteit naar applicaties te bieden, high performance analytics te ondersteunen, lage latency-vereisten aan te pakken en data gravity problemen te overwinnen.
  • Een succesvolle weg naar cloud: PCaaS biedt een eenvoudiger en veiliger migratiepad. Dit vereist geen kostbare en tijdrovende applicatie-refactoring maar stelt organisaties in staat gebruik te blijven maken van hun bestaande applicatie-ecosysteem. Rackspace ondersteunt PCaaS met toonaangevende SLA’s, waaronder een beschikbaarheidsgarantie van 99,99%, een 100% uptime-garantie op het netwerk, een live responstijd van vijftien minuten voor emergency tickets en 24/7/365 toegang tot onze cloudexperts.
  • Kostenbesparing: klanten van Rackspace PCaaS besparen 39% ten opzichte van het zelf bouwen en exploiteren van private clouds.1 De dienst biedt klanten ook een keuze uit economische modellen die hen in staat stellen om private cloud voornamelijk te gebruiken als bedrijfskosten of kapitaaluitgaven, en met innovatieve on-demand opties.
  • De mogelijkheid om operaties in de loop van de tijd over te dragen: Rackspace biedt ook het Build-Operate-Transfer (BOT)-programma aan voor klanten die hulp nodig hebben bij het implementeren van de private cloud, maar ook de optie geven om het later zelf te gebruiken. Rackspace BOT implementeert een structuur-kennis overdrachtsproces, waarbij klanten worden blootgesteld aan cloudactiviteiten en hier meer verantwoordelijkheid voor krijgen, onder de supervisie van clouddeskundigen van Rackspace.

  “IT-bedrijfsverwachtingen zijn geëvolueerd. De markt vraagt in toenemende mate om flexibiliteit in de modellen voor cloudimplementatie, om werkdruk en organisatorische behoeften aan te pakken,” zegt Deepak Mohan, research director bij IDC. “De Rackspace Private Cloud Everywhere is een antwoord op deze behoefte – het samenbrengen van een mix van gehoste en eigen implementatiemodellen, verenigd onder de gevestigde VMware cloudomgeving en geleverd via een betrouwbare technologiepartner. Dit verhoogt de consistentie, flexibiliteit en beschikbaarheid van migratiepaden voor klanten.”

  “Rackspace heeft bewezen de bedrijven van hun klanten succesvol naar de cloud te kunnen migreren,” zegt Ajay Patel, senior vice president en general manager, business unit cloud provider software bij VMware. “Rackspace Private Cloud Everywhere, mogelijk gemaakt door VMware, biedt klanten overal naar wens een gemeenschappelijke werkomgeving, in datacentra van klanten, Rackspace-locaties of faciliteiten van derden. Met Rackspace leveren we een optimale omgeving voor alle toepassingen – op maat gemaakt, verpakt, gevirtualiseerd en SaaS. We zijn blij dat Rackspace klanten de locatiekeuze biedt zodat deze technologie wereldwijd beschikbaar is en ieder bedrijf de kans heeft hun IT-activiteiten te transformeren.”

  Rackspace Private Cloud Everywhere, mogelijk gemaakt door VMware, is per direct beschikbaar voor klanten. Voor meer informatie over Rackspace Private Cloud Everywhere: https://www.rackspace.com/en-us/cloud/private en https://www.rackspace.com/en-us/vmware.

Met dank aan onze relaties

De plaatsing van dit nieuwsbericht is mogelijk gemaakt door de relaties van the Client Side. Wij vragen daarom ook uw aandacht voor hun nieuwsberichten.

Over the Client Side

the Client Side is het platform voor de digitale infrastructuur sector.

alpha Publieke alpha-versie