Nieuwsbericht

 • Van hacken en ransomware tot GDPR en start-ups: programma Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo biedt voor iedere IT-professional wat wils

  5 oktober 2017

  Van de GDPR tot ransomware. En van hacken tot de laatste IT-start-ups. Op de Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo op 1 en 2 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht vinden bezoekers meer dan honderd seminars, keynotes en casestudy’s over al deze actuele onderwerpen. Dit jaar is het centrale thema ‘Digital Driven Transformation’. Marktleiders, verenigingen en IT-professionals kiezen zelf welke onderdelen van het boordevolle beursprogramma ze volgen. Gratis registreren voor de vakbeurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is mogelijk op de websites van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Hieronder wordt een aantal opvallende activiteiten uitgelicht.

  MafiaBoy | 1 en 2 november, 15.00 uur | Technologie Arena
  De Canadese hacker Michael Calce – ook bekend als MafiaBoy – wist als tiener al grote bedrijven als Yahoo, CNN, Dell, Amazon en eBay plat te leggen. Zo is hij verantwoordelijk geweest voor een verlies van meer dan anderhalf miljard dollar. Momenteel heeft hij een eigen consultancyfirma in beveiliging en werkt hij onder meer voor HP Inc. Op beide dagen doet MafiaBoy om 15.00 uur in de Technologie Arena zijn verhaal. Ook sluit hij aan bij het Happy Hour in het Computable Café voor een gesprek over cybersecurity.

  Pitchbattles, koffiediscussies en happy hour | Computable Café
  Voor veel bezoekers een van de belangrijkste activiteiten tijdens een beurs: in contact komen met anderen. De ideale plek daarvoor is het Computable Café. Niet alleen spreken bezoekers daar met de redactie en sprekers, ook vinden er koffiediscussies plaats rondom thema’s als disruptie in IT, GDPR en ransomware. Start-ups strijden in pitchbattles om het beste idee. De winnaar dingt mee naar de Computable Award voor Nederlandse start-up van het jaar. Het Happy Hour vindt plaats tussen 15.30 uur en 16.30 uur.

  Lagerhuis-discussie | Technologie Arena
  Waar je op veel plekken tijdens de vakbeurzen vooral informatie opneemt, kun je in de Technologie Arena ook daadwerkelijk meedoen. In deze arena – met vier verdiepingen tribune – gaan deelnemers onder leiding van een dagvoorzitter de discussie aan over onder meer de cloud, cybersecurity, datacenteroptimalisatie, de digitale werkplek, ITSM & Control en Privacy, Governance & Risk Management. Op 1 november treedt Robert van Eijk, onder meer columnist voor Computable en IT-adviseur, op als dagvoorzitter. Op 2 november doet Robert van Vliet dit. Hij is onder andere voorzitter van Cascadis, de beroepsvereniging van onlineprofessionals in de publieke sector.

  Gratis registreren
  Toegang tot de beurs en alle bijbehorende activiteiten is gratis na registratie. Meer informatie over de rest van het programma en de deelnemende beursexposanten is te vinden op de websites van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo.

Met dank aan onze relaties

De plaatsing van dit nieuwsbericht is mogelijk gemaakt door de relaties van the Client Side. Wij vragen daarom ook uw aandacht voor hun nieuwsberichten.

Over the Client Side

the Client Side is het platform voor de digitale infrastructuur sector.

alpha Publieke alpha-versie