Over the Client Side

the Client Side is het platform dat waarde creëert voor de relaties van aangesloten zelfstandige partners op het gebied van consultancy, marketing, public affairs, public relations, recruitment en aanverwante dienstverlening specifiek voor bedrijven die actief zijn in de digitale infrastructuur sector.

Blog

 • Welkom op the Client Side

  1 juli 2017

  the Client Side is een nieuw platform dat waarde creëert voor de relaties van aangesloten toegewijde zelfstandige partners op het gebied van consultancy, marketing, public affairs, public relations, recruitment en aanverwante dienstverlening specifiek voor bedrijven die actief zijn in de digitale infrastructuur sector.

  Vanaf 1 september 2017 wordt het platform als publieke alpha-versie actief en worden bedrijven aan de bedrijfsgids toegevoegd en actuele content op het platform geplaatst. De redactie van the Client Side plaatst alleen hoogwaardige content die relevante derde partijen aanleveren.

  Om publiciteit via the Client Side te krijgen dient u uw eigen content te produceren óf een van onze toegewijde zelfstandige partners opdracht te geven dat voor u te doen.

  the Client Side plaatst alle content die aan de strenge kwaliteitseisen van de redactie. In de alpha-fase zal onderzocht worden wat wel en niet wenselijk is.

  Wij verzoeken u daarom op dit moment bij het aanleveren van content die specifiek voor the Client Side wordt geproduceerd eerst contact op te nemen met executive editor mr. Arnout Veenman via arnout@xcat.nl.

Over the Client Side

the Client Side is het platform voor de digitale infrastructuur sector.

alpha Publieke alpha-versie